Mollacelil İlkokulu
Mollacelil mah. Hınıs / ERZURUM

VİZYON

Vizyonumuz; Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak,onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek; Öğrenciye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasası´na ve demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme bilincinin ve yeteneğinin kazandırılmasını sağlamak; Öğrenciyi toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek; Öğrenciye, kişisel toplumsal sorunları tanıtmak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak; Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığı kazandırmak; Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini sağlamak; Öğrencinin araç ve gereç kullanması yoluyla, sistemli düşünmesini ve yöntemli çalışma alışkanlıklarını kazanmasını, zevk ölçü ve anlayışını geliştirmesini, hayal ve yaratıcılık gücünün arttırılmasını sağlamak; Öğrencinin mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmaktır.

MİSYON

Bizler; Mollacelil İlkokulu olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Öğretmen :-

Normal

09:00/14:10

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

Erzurum: 193 km Hınıs: 28 km

Köyümüz bir dağ köyüdür. Muş´un Varto ilçesi sınırında yer almaktadır.